predstavljen projekt „Vjenčanja u Opatiji“

Prisustvovali su među ostalima i Foto Revija - Rijeka

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 04.04.2017.
  • predstavljen projekt „Vjenčanja u Opatiji“
  • predstavljen projekt „Vjenčanja u Opatiji“
  • predstavljen projekt „Vjenčanja u Opatiji“
  • predstavljen projekt „Vjenčanja u Opatiji“
  • predstavljen projekt „Vjenčanja u Opatiji“
  • predstavljen projekt „Vjenčanja u Opatiji“

U Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer danas je upriličena prezentacija projekta "Vjenčanja u Opatiji" kojeg će provoditi agencija za organizaciju vjenčanja „Noi due“. Projekt je dobio podršku Grada Opatije i TZ grada Opatije, a predstavljanje se održalo u  Šporera.  Događaj je nazvan „Ljepota, znamenitosti i bogata povijest Opatije kroz vjenčanja danas“ gdje su nazočne pozdravili opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, te uime organizatora i domaćina Arsen Maršanić, vlasnik spomenute agencije.

Opatija je od davnina poznata kao savršena kulisa za brojna romantična vjenčanja, a zahvaljujući vrhunskim hotelima i restoranima, elegantnim salama, romantičnim parkovima i šetnicama profilirala se u savršenu destinaciju za vjenčanja i jedan od najromantičnijih hrvatskih i europskih gradova. Zanimljive povijesne priče, znamenite osobe te prelijepa arhitektura bile su inspiracija za osmišljavanje vjenčanja vezanih za Opatiju, navode organizatori iz agencije „Noi due“.

Gradonačelnik Dujmić  kazao je kako je Opatija zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama, ali i pomno njegovanim vrtovima, jedinstvenom arhitekturom koja dominira gradom, savršena kulisa i scenografija za organizaciju ovakvih događaja – vjenčanja, koja su sama po sebi posebna u životima ljudi. I upravo projekt koji je dobio i potporu Grada, obogatit će ponudu Opatije te postaje sastavni dio ukupnih mogućnosti turističke ponude Opatije, u kojoj će posebno mjesto svakako imati i Amerikanski vrtovi, kao specijalna lokacija za odvijanje ljetnih vjenčanja.   

Tematski program „Vjenčanja u Opatiji“, uz prisutnost brojnih hotelijera i poznatih osoba, predstavio je voditelj Saša Lozar, a bila je ovo prilika i za predstavljanje umjetnika i njihovih djela inspiriranih upravo motivima  ljubavi i vjenčanja.    Prisustovali su među ostalima i  Foto Revija - Rijeka 

Pročitajte slijedeće