PREUSMJERAVANJU PROMETA I ZABRANI PARKIRANJA U SUBOTU 18. VELJAČE

Piše: Roby Sladojević | Objavljeno: 18.02.2017.
  • PREUSMJERAVANJU PROMETA I ZABRANI PARKIRANJA U SUBOTU 18. VELJAČE

Zbog održavanja Dječje karnevalske povorke u subotu 18. veljače, u vremenu od 12.30 do 18 sati zabranjuje se prometovanje svim vozilima ulicom Fiumara, Scarpinom ulicom, Adamićevom ulicom, Splitskom ulicom, Zadarskom ulicom, Ulicom Riva, Ulicom I. Henckea, Ulicom Ivana Zajca, Wenzelovom ulicom i Ribarskom ulicom. Promet će se preusmjeriti na raspoloživi dio cestovne mreže. 
 

 Parkiranje vozila bit će zabranjeno na sljedećim lokacijama:

Grobnička riva od 0 do 24 sata

Putnička obala od 0 do 18 sati

Parkiralište „Delta“ od 0 do 18 sati

Zadarska ulica, Splitska ulica, Zanonova ulica i Ulica Riva (od Trga Žabica do raskrižja s Ulicom I. Henckea) od 6 do 18 sati
 

Mole se vozači da na mjestima zabrane parkiranje uklone svoja vozila do subote 18. veljače najkasnije do 6 sati. Po isteku tog vremena vozila će se ukloniti paukom na parkiralište Delta.

Gradski autobusi zaustavljat će se na svim redovnim gradskim stajalištima izuzev u zoni zabrane prometa. Ukrcaj, odnosno iskrcaj, putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 12 do 18 sati obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.
 
Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia.

U vrijeme zabrane prometa, taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici neće biti u funkciji, a taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza

Pročitajte slijedeće