Uključi se i TI u akciju "Plastičnim čepovima do kabineta “ Želimo vježbati vid "

Spomenimo kako osim plastičnih čepova možete im još pomoći na tri načina kao što je stari papir , karton zatim baterije .

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 20.12.2017.
  • Uključi se i TI  u akciju  "Plastičnim čepovima do kabineta “ Želimo vježbati vid "

Udruga “ I Djeci s ljubavlju "  iz Rijeke pokrenula je akciju pod nazivom "Plastičnim čepovima do kabineta “ Želimo vježbati vid , a nedavno je i potpisan Ugovor o suradnji o prikupljanju i zbrinjavanju plastičnih čepova s tvrtkom Metis Potpisivanjem Ugovora stekli su se uvjeti da se akcija prikupljanja čepova još više proširi i da se u nju uključi još veći broj ljudi. Udruga će prikupljene čepove prodavati, a novcem od prikupljenih čepova ide, u fond projekta „Želimo vježbati vid " Spomenimo kako osim plastičnih čepova možete im još pomoći na  tri načina kao što je stari papir , karton zatim baterije .

Udruga " I... Djeci S Ljubavlju "  pokrenula je nacionalni Projekt " Želimo vježbati vid", namijenjen je senzibilizaciji javnosti na poteškoće s kojima se susreću slabovidna i djeca s oštećenjima vida. Osnovni je cilj projekta opremanje i uređivanje kabineta za rehabilitaciju i vježbanje vida za djecu iz Primorsko-goranske županiji Narudžbe se primaju na broj 097-611-6400 ili inbox stranice https://www.facebook.com/idjecisljubavlju/   Sakupljajući plastične čepove , stari papir, stari karton , stare baterije činite dobro za okoliš, a ujedno činite i hvalevrijedno humanitarno djelo.

Pročitajte slijedeće