Branko Đurić Đuro " Želimo vježbati vid "

Branko Đurić Đuro podržava veliku Humanitarnu Akciju "Želimo vježbati Vid "

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 07.08.2017.
  • Branko Đurić Đuro  " Želimo vježbati vid "

Branko Đurić Đuro priključio se sportašima i poznatim javnim osobama Lijepe naše koji su dali potporu programu koji promovira  Vježbanje Vida   djece i mladih u PGŽ . 55 -godišnjak se bez razmišljanja pridružio kampanji ‘Želimo Vježbati Vid !’, koja će obuhvaćati čitavo područje PGŽ i odraditi niz aktivnosti s ciljem promicanja  vježbanja Vida  za djecu  i mlade , ali i svu ostalu populaciju s problematikom Vida  . 

Branko Đurić Đuro -Završio je Akademiju scenskih umjetnosti u rodnom Sarajevu 1988. godine. Stekao je slavu u humorističnom serijalu Top lista nadrealista. Pjevao je i svirao u sarajevskoj grupi Bombaj štampa. Tijekom rata u Bosni i Hercegovini odlazi živjeti u Sloveniju. Trenutačno je u braku sa slovenskom glumicom i pjevačicom Tanjom Ribič s kojom ima sina Filipa i dvije kćeri, Zalu i Elu. 

Iznimno nam je drago što u projektu, osim vas, nas, volontera, medija, , kao promotori sudjeluju i javne osobe! Ovog puta najljepše zahvale našem Đuri ali i svima vama koji ste do sad pružili, ili ćete tek pružiti, potporu ovom važnom projektu.

Pročitajte slijedeće