Putujte s Fly Fly Travel

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 18.01.2017.
  • Putujte s Fly Fly Travel

Fly Fly Travel u Rijeci, M.K. Kozulić 3 (Zagrad), u svojoj ponudi nudi najjeftinije aviokarte svih aviokompanija s letovima za cijeli svijet, aranžmane i krstarenja, te rezervacije hotela bilo gdje u svijetu po najpovoljnijim cijenama. Dok  njihova posebnost je u tome što klijentima nastoje pružiti najbolju opciju za putovanje, te je takvo putovanje u potpunosti prilagođeno putnikovim željama.

Tako Fly Fly Travel  nositelj je brojnih priznanja, a neka od njih su „Brand Leader Award“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe u području prodaje avio karata i „Zlatno turističko srce“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe.
Sastavni dio kompanije je i Fly Fly Academy koji se bavi obrazovanjem kadrova sa različitih područja avio industrije, a najpopularnija obuka je za kabinsko osoblje, tako da dolaskom Fly Fly kompanije u Hrvatsku postojat će mogućnost i pohađanja obuke za jedno od najpopularnijih zanimanja „Cabin Crew“.
Za sve ostale informacije posjetite www.flyflytravel.hr  gdje možete isprobati tražilicu za aviokarte, te pogledati cjelokupnu ponudu aranžmana ili ispuniti upitnik o putovanju nakon kojeg Vam šalju ponudu po zadanim kriterijima.

 

 

Pročitajte slijedeće