Mali riječki tim SharkTeam

Unazad nekoliko godina prate želje i potrebe potencijalnih korisnika, samim time trude se izbaciti što bolji proizvod, poštivajući korisnike i zadovoljavajući opće standarde

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 19.02.2018.
  • Mali riječki tim SharkTeam

Želimo Vam predstaviti ekipu koja se bavi izradom mobilnih igara. Mali riječki tim koji se sastoji od tri brata: Niko, Bruno i Paulo Šimac.

SharkTeam ekipa nastala je popratnjom mladih entuzijasta 2015. godine. Inspirirani ljubavlju prema igricama, te svakodnevnom željom za nečim novim, boljim i zanimljivijim, uz određenu dozu znanja i puno volje za učenjem, odlučili su maštu podijeliti s ostatkom svijeta.
Unazad nekoliko godina prate želje i potrebe potencijalnih korisnika, samim time trude se izbaciti što bolji proizvod, poštivajući korisnike i zadovoljavajući opće standarde.

Za početak, odlučili su se pozabaviti izradom zanimljive igrice kojoj je tema i sama bit balansiranje, ali ne ono na koje smo svi naučeni, obično i dosadno, već zabavno i maštovito.Iako zasada raspolažemo isključivo njome, krenuli su razvijati novi zanimljivi projekt.Na snagu je stupio koncept i crtanje likova za novu igru, naravno uz pokušaje što boljeg plasiranja na tržište one već postojeće. Zasada mi su non-profit tim koji sve potrepštine za izradu igara financira isključivo sam.Nakon posla, škole i fakulteta do kasnih noćnih sati svoju pažnju pridaju izradi igrica, što je vrlo zahtjevno no ipak želja za uspjehom i ljubav prema “gaming” svijetu jača je od umora.

Slobodni su prikazati prvi projekt koji smatramo vrlo kvalitetnim i zanimljivim, no uz nedostatak prave reklame i priče o istom nema prostora nekom većem napretku. 
Colby je arcada u kojoj zamišljeni lik na zanimljiv način vodi borbu s raznim preprekama uz cilj što duljeg ostanka na životu, te otkrivanje bogatog programa od nekoliko svijetova. Sama igra svodi se na ostvarivanje što boljeg rezultata. Omogućeno je dinamično upravljanje likom, zanimljiv popratni sadržaj kao i međusobno nadmetanje u rezultatu.

Cilj igre je lagano shvaćanje i upravljanje istom, a teško postizanje rezultata. Održavanjem ravnoteže i izbjegavanjem prepreka postiže se rezultat kojim je omogućeno neprestano nadmetanje.„Tilt“ metodom igranja postignut je zabavan način upravljanja likom. Kroz igru omogućen je prelazak u više svijetova, čime se dobiva dinamičnost igre. Isto tako omogućeno je i sakupljanje novčića kojima kupujemo u marketu. Market sadrži bogato i zanimljivo dotjerivanje lika u igri.
Igra započinje na balansiranoj podlozi. Padanjem prepreka otežano je kretanje, samim time i ostanak na podlozi. Osim prepreka sakupljaju se novčići i negativni bonusi koji donose otežano kretanje i nove prepreke. Uspješnim ostankom na životu prelazi se iz svijeta u svijet. Svaki svijet sadrži određeno vrijeme koje je potrebno provesti u istom te završava dinamičnim prelaskom u novi. Što duljim ostankom na podlozi te uništavanjem prepreka, rezultat raste i pruža neprestano nadmetanje. Korištenje marketa dozvoljava korištenje upgrade-ova i uljepšavanje lika.

Linkovi:
Web site: http://sharkteam.org/
Google play: https://play.google.com/store/apps/details…
App store: https://itunes.apple.com/us/app/colby/id1248038401?ls=1&mt=8
Facebook SharkTeam: https://www.facebook.com/sharkteam.dev/
Twiter SharkTeam: https://twitter.com/SharkTeam_app
Facebook Colby: https://www.facebook.com/colby.apk/

Pročitajte slijedeće