GLUMICA MILA ELEGOVIĆ I VATERPOLO LEGENDA FRANO VIĆAN DOLAZE NA TRENING U MURSKO SREDIŠĆE

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 03.03.2017.
  • GLUMICA MILA ELEGOVIĆ I VATERPOLO LEGENDA FRANO VIĆAN DOLAZE NA TRENING U MURSKO SREDIŠĆE
  • GLUMICA MILA ELEGOVIĆ I VATERPOLO LEGENDA FRANO VIĆAN DOLAZE NA TRENING U MURSKO SREDIŠĆE

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska za nekoliko će dana u Murskom Središću održati zajednički trening i edukaciju s građanima. Legendarni golman hrvatske vaterpolo reprezentacije, osvajač zlatne olimpijske medalje u Londonu 2012., Frano Vićan, osobni je izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske u Murskom Središću. Generalni partner projekta je HEP.

Aktivna Hrvatska u subotu, 11. ožujka u 12 sati bit će dosad najveće dvoransko vježbanje ovog projekta s 200 vježbača u zatvorenom prostoru. U suradnji s Gradom Mursko Središće, Kineziološki fakultet iz Zagreba te Biotrening predstavit će novitete iz kineziologije, Hrvatska liječnička komora savjetovat će vježbače, dok će Definicija Hrane davati besplatne savjete iz nutricionizma.

Glumica Mila Elegović, aktivna je vježbačica i pridružit će se našem trenerskom timu kojeg vodi Ivan Antunović, dok će program voditi Renata Sopek.

Trening sadrži vježbe vlastitom težinom tako da mu mogu pristupiti i početnici, ali i već iskusni vježbači kojima će sigurno biti izazov. Vježbanje je na vlastitu odgovornost i mogu mu pristupiti samo vježbači koji su se ranije prijavili.

Za trening u Murskom Središću svi vježbači dobit će HEP majice za ugodno vježbanje, za osvježenje bočicu Mg Mivela vode vašeg srca. Nivea će vježbačima darovati paket proizvoda za njegu tijela, a OTP banka poklonit će šilterice i lopte. Vježbače očekuje i zdravi zalogaj Omegola, kao i posebno iznenađenje Decathlona. Vježbači će dobiti i časopise Men's Health, Lijepa i Aktivna, kao i primjerak Jutarnjeg lista i Vite. Hotel partner projekta je Falkensteiner hotel&spa Iadera.