Rk Zamet predstavio novoga trenera prve ekipe Dragu Žiljka

pred njima je drugi dio sezone koji počinje domaćom utakmicom protiv Poreča 10.02.

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 30.01.2018.
  • Rk Zamet  predstavio novoga trenera prve ekipe  Dragu Žiljka

Danas je u prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi trener seniorske ekipe RK Zamet Drago Žiljak. Na konferenciji su sudjelovali Vedran Devčić - predsjednik RK Zamet, Vedran Babić - direktor RK Zamet i novi trener prve ekipe RK Zamet Drago Žiljak Uoči nastavka prvenstva Premijer lige rukometaša Zamet je predstavio novoga trenera prve ekipe, iskusnog Dragu Žiljka koji iza sebe ima bogato igračko iskustvo koje je stekao igrajući za Kvarner i Zamet te dugo trenersko iskustvo, a ovo će biti četvrti put da sjeda na klupu seniorske ekipe rukometnog kluba Zamet.

Vedran Babić, direktor RK Zamet: “Danas predstavljamo novog trenera seniorske ekipe rukometnog kluba Zamet. Iza nas je polusezona koju smo završili na predposljednjem mjestu, a pred nama je drugi dio sezone koji počinje domaćom utakmicom protiv Poreča 10.02. nakon čega nam slijedi gostovanje protiv Sesveta. Prije te dvije utakmice očekuje nas utakmica kupa Hrvatske koja se igra iduće srijede u Našicama protiv ekipe Nexea.“

Vedran Devčić, predsjednik RK Zamet: “Pred sam početak drugog djela sezone svjesni smo da nas čeka grčevita borba za opstanak, stoga smo morali povući odlučne poteze. Iz tog razloga pred nama je gospodin Drago Žiljak, od danas novi trener seniorske ekipe, poznat kao veliki motivator, stručnjak i veliki pozitivac od kojeg se očekuje da svojim iskustvom ponovno digne ekipu. Ovom prilikom se zaista zahvaljujemo našem bivšem treneru Igoru Marijanoviću na njegovom trudu i angažmanu u proteklih godinu dana, nije mu bilo lako i napravio je sveukupno veliki posao.”

Drago Žiljak, trener seniorske ekipe RK Zamet: “Zahvaljujem se vodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Ovo je četvrti put da sjedam na klupu Zameta i vjerujem da zajedničkim radom možemo dovesti naš klub na put na kojem će se razvijati u smjeru u kojem je Zamet uvijek bio. Svjesan sam trenutnog stanja i dati ću sve od sebe da nađem rješenja za ostvarivanje novih pobjeda. U to ću uložiti sav svoj potencijal, znanje i dugogodišnje iskustvo. Rukomet je moja ljubav i izgradio me kao čovjeka počevši od Kvarnera, Zameta i Crkvenice u igračkom i trenerskom smjeru i upravo to želim prenijeti na ove mlade dečke. Vjerujem da je Igor kao vrijedan trener dobro pripremio ekipu u ovom pripremnom razdoblju, a pred nama su važne utakmice u kojima je želja posložiti neke stvari i vjerujem da ćemo u tome i uspijeti.”