Riječki Antonio Krištofić : jako volim i istinski cijenim Jelenu Karleušu

Riječki pjevač Antonio Krištofić proživljava novu pjevačku pustolovinu. Tako Mladi pjevač kojeg je publika upoznala prije tri godine kada je sudjelovao u showu X Factor Adria, danas se natječe u regionalnom showu »Zvezde Granda .

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 22.03.2018.
  • Riječki Antonio Krištofić : jako  volim i istinski cijenim  Jelenu Karleušu

Kako ste postali dio showa i zašto ste se prijavili za sudjelovanje u njemu ?  Na show sam se prijavio, medjutim zbog male greske nisam pozvan u 1.krug.
Sasa Popovic, direktor Grand produkcije pozvao me prije par mjeseci direktno u 2.krug i sada sam ravnopravni takmicar showa.
U emisiji u kojoj sam ja nastupio, jedini sam prosao direktno u 3.krug od muskih kandidata sa svih 7 glasova.

Jeste li jedini natjecatelj iz Hrvatske? Uz mene se natjecu jos dva kandidata iz Zagreba.

Kakve su vam želje, očekivanja ali prije svega planovi u Showu? Cilj mog dolaska na Grand je pokazati sve ono sto imam, sve ono sto nosim s mora, a isto tako zelim pokazati da se Zvezde Granda, a i njihovi pjevaci itekako slusaju u Hrvatskoj. Mi smo uvijek lijepo docekani u Srbiji, hrvatski pjevaci pune dvorane, arene, vrte se po svim radijskim postajama, a kod nas vlada "kamuflaza" njihovih izvodjaca, ne znam iz kojeg razloga, ali siguran sam da cemo uskoro to promjeniti.

Znamo da u Beogradu se snimao i show »X Factor Adria« u kojem ste ostvarili odličan uspjeh. Dali isto tako mislite da če vam i nadolažeći show otvorit vrata još više u karijeri ?  Ja vrlo postepeno gradim svoju glazbenu karijeru, pocevsi od festivala MIK, Splitskog festivala, mjuzikla pa i do X Factora u kojem sam ostvario sa 17 godina veliki uspijeh, priznanja velikih pjevaca kao sto su Oliver Dragojevic, Zdravko Colic, Zeljko Joksimovic i mnogi drugi. Napravio sam dobre temelje, vratio sam se u Hrvatsku s velikom zeljom i nadom da radim s nasim autorima, da pokrenemo i donesemo skupa nesto novo u Hrvatskoj, ali sam s malo godina, ali puno iskustva shvatio da ne zelim biti dio tog kalupa, ali smatram da je to iskljucivo njihov gubitak, a ne moj. Ja imam vrlo postavljene ciljeve, znam sto zelim i znam sto cu napraviti svojim glasom i pojavom.

U Grand produkciji ce mi se vrata svakako otvoriti jos vise, u to uopce ne sumnjam jer su oni jedini format koji nastavi raditi s mladim, talentiranim ljudima koji su bili dio showa.


Poznato je svima da žiriju Zvezda Granda sjede poznata imena. Kakve gledate na to ? U ziriju sjede velike zvijezde od kojih se moze jako puno nauciti. Pobjednica Eurosonga, Marija Serifovic podrzala me jos za vrijeme X factora, jako ju volim i istinski cijenim kao i Jelenu Karleusu koja je pravi pokazatelj da se itekako moze uspjeti svojim stavom, ciljevima i hrabroscu.


 za kraj recite nam dali spremate za vašu publiku nešto novo ? Trenutno sam posvecen show-u "Zvezde Granda", uz meni jako drage ljude Vanju Pantin koja osmislja stylinge za pojavljivanje u showu te uz Milosa Sarovic koji je moja desna ruka sto se tice svega ostalog.
Puno toga spremam, razmisljam par koraka unaprijed, mislim da je tako najbolje, ali necu nista najavljivati prije vremena.
Za sada cete uzivati u mojim nastupima u takmicenju. 

Pročitajte slijedeće