Poslušajte kako to zvuči kada se udruže Dyaco i Indira Levak!

Tamburaški sastav Dyaco predstavlja novu pjesmu 'Olga', za koju tekst potpisuje Indira Levak.

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 03.04.2018.
  • Poslušajte kako to zvuči kada se udruže Dyaco i Indira Levak!

„Naše dugogodišnje prijateljstvo s Indirom pretvoreno je u suradnju u kojoj je svatko od nas uložio svoju prepoznatljivu  energiju kako bismo stvorili ono što najbolje znamo - glazbu za dušu!“, izjavio je Danijel Car koji je otpjevao Indirine stihove s puno karaktera. 

Pjesma 'Olga' nastala je u vrlo kratkom periodu, glazbu i aranžman potpisuje Mislav Živković, a  produkciju Željko Nikolin. Video spot koji prati pjesmu sniman je na tri lokacije, u Slavonskom Brodu, Kapeli i Zagrebu,  a režirao ga je Marko Zeljković.

„Nije tajna da volim zvuk tamburice i tu emociju koju budi u mojoj duši slavonskoj, a koja me inspirirala da napišem tekst o Olgi. To je glazba koja dira, zato se često priključim mojim dragim prijateljima iz benda Dyaco na pozornici, a sada nas veže i ova dirljiva, nježna pjesma.“, kazala je Indira Levak.

Tamburaški sastav Dyaco radi na novim materijalima i za kraj su otkrili da je  ovo tek zagrijavanje za ono što nam pripremaju, a Indira nam je šapnula da se „kuha“ i jedan odličan duet!

poslušati i pogledati na linku - https://youtu.be/d8OKVkgXwy8

 

Pročitajte slijedeće