Pogledajte novi videospot krčkih rokera Brain Production!

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 07.11.2017.
  • Pogledajte novi videospot krčkih rokera Brain Production!
  • Pogledajte novi videospot krčkih rokera Brain Production!

Brain Production spotom „Valovi o stijenu“ najavio izlazak novog albuma „Valovi o stijenu“ je najavni single žestoke krčke petorke Brain Production s istoimenog albuma koji izlazi u ponedjeljak, 13. studenog. Tonski je snimljen,miksan i masteriran ove godine u studiju Pod.Room u Zagrebu kod Dražena Gavrilovića Gare, dok je video spot snimio i montirao Mario Depicolozuane – Studio 8585. Snimljen je na Golom Otoku, otoku Krku i u Los Angelesu. U spotu glumi Maddalena Avon, a u njemu se na apstraktan način prikazuje kolaž emocija prenesenog i doslovnog doživljaja pjesme. Ujedno ovo je debitantski video za svjetski priznatog grafičkog dizajnera i majstora vizuala Marija Depicolozuanea.

Spot: https://www.youtube.com/watch?v=EetVl2Ki71I

 

“Inspiracija je proizašla od osobnog doživljaja pjesme na temelju kojeg sam postavio apstraktan koncept i vizualno jaku art direkciju. Završni rezultat kombinira statične i čiste kadrove koji daju zanimljiv kontrast glazbi te pokret i surovost scenografije koji komplementiraju određene motive iz pjesme.” – rekao je autor spota, Mario Depicolozuane, grafički dizajner i art direktor.

Basist i prateći vokal Teo Marević osvrnuo se također na ovu suradnju: "Spot u kreativnim rukama Marija Depicolozuanea ispao je onako kao i sve iz njegovog Studija 8585, svjetski, jednostavno i upečatljivo, s velikom dozom autorskog potpisa. Mario je kao i mi odrastao u sredini gdje sve moraš stvoriti sam, pa je tako i ovaj video uradak bio uradi sam. No, kad uzmemo u obzir da je Mario ipak svjetska grafička faca, onda 'uradi sam' plus mogućnost digitalne fotografije i post produkcije, nije uopće tako loša opcija!" Valovi o stijenu dolazi četiri godine nakon prvog albuma „Osam“ (2013.) s deset novih pjesama u koje je utkana šarolikost glazbenog izričaja, povezanih s iskustvom i pažljivim aranžerskim radom.

https://www.youtube.com/watch?v=EetVl2Ki71I

https://www.youtube.com/channel/UC80INOFGMTdQZ_nY5b5d6vA

Pročitajte slijedeće