Ludi koncertni vikend i rekordnih pet biseva Tonyja Cetinskog u Dalmaciji!

Prije posljednjeg, po mnogima najljepšeg mjeseca u godini i novih nastupa, Tony će nekoliko dana pred sobom iskoristiti za zasluženi odmor i punjenje baterija.

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 26.11.2018.
  • Ludi koncertni vikend i rekordnih pet biseva Tonyja Cetinskog u Dalmaciji!

Vikend za nama, bio je u znaku jednog jedinog Tonyja Cetinskog. Da se Dalmacija i poznati pjevač javno vole, to je već svima dobro poznato, a ovih dana još je jednom potvrđeno.

Publika svih generacija sa velikim nestrpljenjem dočekala je Tonyja, koji je ponovno oduševio svojom neiscrpnom energijom. Prvi na redu bio je Split, točnije Central the Club. Da je spomenuti prostor, bio premali za sve obožavatelje, bilo je jasno od početka, a onda je krenulo pravo ludilo. Nizali su se hitovi jedan za drugim, a atmosfera je postajala sve zagrijanija.Glazbeni velemajstor u nekoliko navrata istaknuo je kako će ovu čarobnu večer pamtiti još dugo, a ne sumnjamo kako su isto mišljenje imali i njegovi gosti, dok reakcije splitske publike možete pogledati  na : https://www.facebook.com/tonicetinskiofficial/videos/2076645932665934/

 Na pozornici Centrala, uz Tonyja je nastupio i Marko Kutlić, sa kojim je publika u jedan glas od početka do kraja pjevala njegove pjesme. Da su te večeri najviše uživale pripadnice ljepšeg spola, potvrdilo se i nastupom drugog omiljenog gosta, Davida Temelkova, a kako je to izgledalo možete vidjeti ovdje.  Odličnog raspoloženja i izrazito pozitivnog duha, nakon Splita, ekipa je sutradan krenula put Zadra, gdje ih je čekao dobro poznati ugođaj Arsenala. I za ovaj koncert tražila se ulaznica više, a kako i ne bi, kada svi jako dobro pamte prošlogodišnji nastup.Samim izlaskom na pozornicu, bilo je jasno kako će se Tony na najljepši mogući način odužiti tamošnjoj publici.

Gotovo trosatni show, bio je prekratak za glazbenu retrospektivu tridesetogodišnje karijere, protkane najvećim uspješnicama. Tonyjevi gosti, David Temelkov i Marko Kutlić, u Arsenalu zasjali su u punom sjaju, što je publika itekako prepoznala, ali i nagradila. I ovi nastupi potvrdili su zašto su dečki, jedni od najtraženijih mladih glazbenika.

Pročitajte slijedeće