Hari Rončević ostavlja sve i ide na more!

Foto: Željko Petreš

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 13.06.2017.
  • Hari Rončević ostavlja sve i ide na more!

Poznati dalmatinski šarmer, romantičar, ali i jedan od najuspješnijih  kantautora, odlučio je ostaviti sva kopnena zadovoljstva, te sreću i mir potražiti na moru velikom.

Hari Rončević očito se zasitio kopnenih užitaka pa je u svom stilu poslao poruku brojnim obožavateljima. Ali da ne mislite kako je Hari, što kažu u Splitu, ‘malo maka’, riječ je tek o naslovu njegovog novog ljetnog hita ‘Iden na to more veliko’.

Nova pjesma ujedno je i glazbeni adut Harija Rončevića za ovogodišnje 57. izdanje Splitskog festivala,Ovo je moja autorska pjesma za koju potpisujem glazbu i tekst. Želio sam ovoga puta biti malo drugačiji nego zadnji puta. Vjerujem da će ljudi uživati u pjesmi, kao što sam ja  uživao stvarajući je.’, kazao je Hari.

Sigurni smo kako će vas nova skladba svojim lepršavim ritmom osvojiti na prvu, baš kao što Hari radi svaki puta do sada, bilo pjesmama ili na nastupima. A na valovima nedavnog odličnog koncerta u zagrebačkom hramu glazbe, koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, kojim je obilježio dvadeset godina glazbenog rada, Hari vam priprema iznimna ljetna iznenađenja.

Nakon nastupa na Splitskom festivalu 08.07., zajedno sa bendom, u svom će vam stilu organizirati jedinstvenu i čarobnu glazbenu večer prepunu emocija i odlične pjesme.

19.07., koncert u Solinu na Gradini, ujedno je i prigoda da obožavatelji po prvi puta premijerno uživo čuju novu skladbu ‘Iden na to more veliko’,

Pročitajte slijedeće