Josip Mišic : Očekuje nas teško gostovanje

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 25.11.2017.
  • Josip Mišic : Očekuje nas teško gostovanje
  • Josip Mišic : Očekuje nas teško gostovanje

Nogometaši Rijeke  večeras  od 18:00 sati  zaigrati će kod Cibalije u utakmici 17. kola Hrvatski telekom Prve lige .  Tako momčad Matijaža Keka  tražit  će  pobjedu prvenstva nakon niza od pet utakmica bez slavlja . 

  Evo što pred samu utakmicu misli trener Rijeke  Matijaž Kek "Cibalia je pokazala svoju kvalitetu u nekoliko utakmica ove sezone. Put i način Rijeke u prvom poluvremenu utakmice protiv AEK-a je ono što mene kao trenera zanima. Na treningu to funkcionira, nedostaje nam ponekad komunikacija i koncentracije na terenu .  Gostovanja Rijeke u Europi dala su pečat i Rijeka je igrala kvalitetan nogomet, ali od toga se ne živi. Europa je arhivirana, ali moramo loviti rezultat u HNL-u. Vesele stvari koje se popravljaju, moramo skupljati bodove, ali nitko neće leći pred nas. Isto će biti žestoku dueli i u Vinkovcima kao što su bili u Ateni . " 

 

 Dok press konferenciju za domaće medije zaključio je Josip Mišić. "Očekuje nas teško gostovanje. Moramo dati sve od sebe da damo sve od sebe i ostvarimo što bolji rezultat. Dečki su u Ateni odigrali odlično poluvrijeme i to nam treba biti putokaz.  Mislim da možemo ponovit prvo poluvrijeme iz Atene, imamo moć ponavljanja i spremni smo. Nije dovoljno 45 mislim da možemo kvalitetno odigrati 90 minuta. Puno znači da smo pokazali da možemo."

 

  u nastavku pogledajte video sa Press konferenije :  https://www.youtube.com/watch?v=WKfVewcJlmA&feature=youtu.be