MALONOGOMETNI TURNIR „...I DJECI S LJUBAVLJU“

s početkom 13 sati h u sportskom centru „Start fun“ u Čavlima , Rakovo selo 4 održat će se dobrotvorni malonogmetni turnir „...i djeci s ljubavlju“.

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 28.10.2018.
  • MALONOGOMETNI TURNIR „...I DJECI S LJUBAVLJU“

11. 11. 2018. godine s početkom 13 sati  u sportskom centru „Start fun“ u Čavlima , Rakovo selo 4 održat će se dobrotvorni malonogmetni turnir „...i djeci s ljubavlju“.
Turnir je, osim po entuzijazmu organizatora i podupiratelja, poseban po tome što će na njemu nastupiti zanimljive malonogometne ekipe: veterani HNK Rijeka, riječki odvjetnici, riječki liječnici, bit će tu i ekipa predstavnika Gradskog vijeća Grada Rijeke, ekipa malonogometaša „3. maja“, ekipa „Metisa“, ekipa veterana NK "Borac"riječkih novinara te ekipa koja će predstavljati i samu udrugu – ekipa „...i djeci s ljubavlju“.
Sve su to ljudi koji prepoznaju rad uduge koja 10 godina djeluje na način da prikupljajući novčana sredstva uz organizranje raznih aktivnosti ,donacijama i sufinanciranjem PGŽ usmjerava na kupnju medicinske opreme za Ustanove u Gradu Rijeci i Primorsko -goranskoj županiji gdje borave djeca s posebnim potrebama,ili za KBC Rijeka .Osim toga, udruga je poznata i po humanitarnom kalendaru u kojem iz godine u godinu sudjeluju osobe iz estradnog, sportskog i društvenog života našega grada Rijeke ali i šire diljem Hrvatske čijom prodajom se prikupljaju novčana sredstva.
Od prošle godine udruga „...i djeci s ljubavlju“ pokrenula je nacionalni projekt naziva „Želimo vježbati vid“ čiji je cilj senzibilizacija ,prevencija i osvještavanje javnosti o važnosti vida . Uz senzibilizaciju, paralelno se stvaraju mogućnosti za otvaranje i opremanje budućeg Centra za rehabilitaciju vida koji bi bio namijenjen slabovidnoj djeci i djeci s poteškoćama vida.
Malonogometni turnir bit će jedan interaktivan, zabavno – sportski, ali i edukativni događaj na kojem će se posjetitelji zabaviti gledajući uživo kako se sučeljavaju malonogometaši iz različitih sfera riječkoga života.
Osim toga, organizator udruga i djeci s ljubavlju će tijekom turnira je pripremila popratne sadržaje posjetiteljima te će biti ponuđena bogata tombola u kojoj će za simboličnih 10 kuna moći osvojiti atraktivne nagrade: putovanja na Advent u Beču uz odlazak na koncert „Bečki valcer show“ koji će se održati u bečkom Kursalonu Hubner 9.12. 2018. , vikend za dvoje Malnar Resort Krk,pivovara Daruvar,Frigokvarner ,tečaj govorništva "Prava poruka ",večere u kineskom restoranu Peking i La rose ,dres Rukometnog kluba Zamet, dres KK Cibona,popusti na vožnje FlixBusevima ,te još mnoge nagrade firmi :Ghetaldus,Cacao , Foto Revije ,Bio laser studia, Dboki koje imaju sluha za jedan ovakav projekt. Sav prihod od prodanih tombola ide u fond projekta „Želimo vježbati vid“ udruge i djeci s ljubavlju.


Ulaz na malonogometni turnir je besplatan za sve posjetitelje, program će animirati DJ, a vodit će ga poznata riječka radijska voditeljica Gordana Brkić Žagar. Medijski pokrovitelj Otvoreni portal.
Livia Mjeda , predsjednica udruge kontakt:idjecisljubavlju@gmail.com Mob: 0915260434

Pročitajte slijedeće