Kek : Već nakon ždrijeba bilo je jasno da nas čeka najteži mogući protivnik.

Nogometaši Rijeke u srijedu gostuju kod Dinama (Stadion Maksimir, 17.30 sati) u utakmici polufinala Kupa Hrvatske.

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 04.04.2018.
  • Kek : Već nakon ždrijeba bilo je jasno da nas čeka najteži mogući protivnik.

Strateg  "  HNK Rijeke  " Matijaž Kek  održao je press konferenciju  za domaće medije   evo što je izjavio : " Već nakon ždrijeba bilo je jasno da nas čeka najteži mogući protivnik. Svi znamo što znači Dinamo u Maksimiru, ali radi se o jednoj utakmici i ne znam da li je čudo što tražimo prolaz u finale .Moramo odgovoriti bolje u momentu kada se osvoji lopta. Hajduku nismo dali priliku da dođe u šansu. Zadovoljan sam kako ekipa raste i kako igrači žele rezultat. Znamo da i u srijedu neće biti lako, rezultat je uvijek plod događaja na terenu. U stvaranju igre ide sporije, nego motiv i želja. U ovakvim utakmicama izvedba mora biti savršena da bi stigli do pobjede " 

Dok press    konferenciju zaključio je Srđan Grahovac : " Između ekipa nema nepoznanica. Mogu biti neke različite taktičke nijanse, a naš cilj je prolazak u finale"

Spomenimo kako u proteklim godinama Rijeka ima negativan skor s Dinamom, Kek je u eliminacijskim utakmicama ostvario pozitivan omjer. U šest ogleda proteklih godina Rijeka je upisala četiri pobjede, jedan remi i jedan poraz, osvojivši pritom dva Kupa i jedan Superkup. Jedini nepovoljan ishod bio je u polufinalu Kupa Hrvatske (2014./2015.) kada je Dinamo nakon dva ogleda prošao dalje.

 U nastavku vam donosimo videohttps://www.youtube.com/watch?v=UJV_Y09lGhY&feature=youtu.be

 

Pročitajte slijedeće