Noć božićnih želja u Bakru

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 20.12.2016.
  • Noć božićnih želja u Bakru

 

Bliži nam se završni dio programa manifestacije “Božić u Bakru” koja se već tradicionalno održava u prosincu u Gradu Bakru uz mnoštvo raznovrsnih događanja. Za kraj su pripremili jednu veliku humanitarnu akciju za dječju bolnicu „Kantrida“ i socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Elizabete“ Rijeka.

PETAK, 23. PROSINCA

Program započinje zajedničkom marendom uz „Cooking show“ kuhara Kristiana Kozmića i predstavljanje kuharice „Primorski pijat“ u Gradskom vrtu u Bakru, od 10.00 do 13.00 sati gdje će zabavljati tamburaši „Žažara” sa Zlobina.

U večernjim satima slijedi „Noć božićnih želja“ – humanitarna akcija za dječju bolnicu “Kantrida” i socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Elizabete“ Rijeka u organizaciji Grada Bakra, Turističke zajednice Grada Bakra i udruge „Društvo sportske rekreacije” Krasica uz pomoć škola, vrtića te brojnih udruga i pojedinaca sa područja Grada Bakra.

Zabavni program će se održati u Domu kulture „Matija Mažić“ Bakar s početkom u 18.00 sati.

U programu nastupaju: Društvo „Naša djeca” Bakar, „Zumba” Škrljevo, Praputnjarski Slavići, Klapa Hreljin, Klapa Reful, Klapa Škrljevo, Klapa Gradelini, KUD Sloga i KUD Martin Matetić, KUU Sklad, Lucija Rajnović, Davor Grgurić uz voditeljicu Gordanu Pejić

U sklopu programa prodavati će se kalendari i lampioni, a svi prisutni moći će napraviti i lijepu prigodnu fotografiju za uspomenu u fotografskom kutku Filipa Koludrovića s božićnim željama na pločicama dobrih želja. Oni malo mlađi mogu se prepustiti stručnim rukama Aleksandre Domijan u ocrtavanju lica božićnim motivima.  Puštanje lampiona božićnih želja biti će na Žalu ribara u 20:00 sati.

Ovim putem pozivaju svih da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji, da donesu osnovne namirnice i higijenske potrepštine te odjeću za socijalnu samoposlugu „Rijeka” te kupnjom kalendara i lampiona doniraju sredstava dječjoj bolnici „Kantrida”. Pozivaju vas da se okupite u što većem broju jer zajedno možemo napraviti veliku stvar i lijepu gestu u ovo blagdansko razdoblje i tako uljepšati Božić najpotrebitijima.