Festival čokolade u Opatiji

Današnji raspored

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 04.12.2016.
  • Festival  čokolade u Opatiji

Nedjelju 4. prosinca, program će započeti Choco radionicom “Pop Cakes” na prvom katu opatijske tržnice, zatim u isto vrijeme u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer održat će se Choco radionica za djecu “Molekularne čokolade“- Škola izrade slastica za male sladokusce (7+) i edukacija Udruge Fair trade, Bale o primjeni fair trade koncepta u proizvodnji čokolade. Dok vrlo zanimljiv program na rasporedu je tijekom poslijepodneva u Villi Angiolini- događaj pod nazivom “Čokolada i vino- hrana i piće bogova” predstavit će ulogu žlahtine Toljanić i čokolade u turizmu i hrvatskoj kulturnoj baštini.

 

Zatim imat će i bogat glazbeni program, koji je započeo već od jutarnjih satima. Dino Antonić & 4 Shades nastupat će na terasi hotela Kvarner, Andrej & Neno mandolinu i gitaru “spojit” će na terasi hotela Continental, Exotic Pop Orchestra orkestrirat će u hotelu Milenij, a ulicama grada glazbu će pronositi Trio Asi. Love Runners Band nastupit će poslijepodne ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer, Ivo Heder bit će gost DJ večeri na Ljetnoj pozornici.

 

Za kraj spomenimo kako parkiranje za osobna vozila na javnim površinama u Opatiji od 26.11. do 15.01. biti će besplatno.