Obilježavanje svjetskog dana srca u Polikliniki Terme Selce

Povodom obilježavanja Svjetskog dana srca, u razdoblju od 25. rujna do 6. listopada 2017. godine, za sve koji se naruče na specijalistički pregled kardiologa + EKG, odobrit ćemo pregled po cijeni od 250, 00 kn (umjesto 350, 00kn)

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 26.09.2017.
  • Obilježavanje svjetskog dana srca u  Polikliniki Terme Selce

 U želji da doprinesemo zdravlju naše zajednice, Poliklinika Terme Selce sudjelovat će u obilježavanju Svjetskog dana srca.

Na sam dan obilježavanja Svjetskog dana srca 29. rujna, specijalistički pregledi kardiologa u Poliklinici Terme Selce obavljat će se besplatno za sve prijavljene, a sukladno mogućnostima specijalista i dostupnom vremenu, uz EKG, mjerenje tlaka i Analizu tjelesnog sastava. Povodom obilježavanja Svjetskog dana srca, u razdoblju od 25. rujna do 6. listopada 2017. godine, za sve koji se naruče na specijalistički pregled kardiologa + EKG,  odobrit ćemo pregled po cijeni od 250, 00 kn (umjesto 350, 00kn).

 Svjetski dan srca je godišnji događaj koji se održava na dan 29. rujna, a kao cilj obilježavanja Svjetska kardiološka federacija navodi širenje svijesti o svjetskom ubojici broj jedan – kardiovaskularnoj bolesti.Najmanje 80% prijevremenih smrti od kardiovaskularnih bolesti (KVB) može se izbjeći ako se četiri glavna faktora rizika kontroliraju– uporaba duhana, nezdrava prehrana, tjelesna neaktivnost i štetne uporabe alkohola.

Pročitajte slijedeće