započela predprodaja kod Foto Revije - Rijeka za ZUCCHERA

Koncert se održava 17. srpnja 2018. na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21:30 sati u organizaciji ustanove Festival Opatija.

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 20.03.2018.
  • započela predprodaja  kod Foto Revije - Rijeka za   ZUCCHERA

Glazbena mega-zvijezda Zucchero u sklopu svoje svjetske turneje 'Wanted 2018' dolazi u Hrvatsku i nakon 10 godina iznova u Opatiju. 17. srpnja 2018. jedna od najljepših otvorenih scena na Mediteranu, opatijska Ljetna pozornica, ugostit će Zucchera!

Opatijska publika iznova će imati prilike uživati u hitovima Baila Morena, Senza Una Donna, Diavolo in me, Partigiano Reggiano i mnogim drugim skladbama svjetski popularnog Zucchera.

Glazbena karijera Zucchera je impozantna. Milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi s najboljim svjetskim glazbenicima poput Joa Cockera, Erica Claptona, Stinga, Pavarottija i mnogih drugih.

Svjetska turneja posvećena je nedavno objavljenoj kompilaciji 'Wanted' (3 CD i 1 DVD) koja obuhvaća više od 30 godina izuzetno uspješnog glazbenog rada Zucchera, a kojeg će ovog ljeta posjetitelji Opatije i Ljetne pozornice imati prilike osjetiti

Više informacija na adresi  Užarska 28  ili na broj  051 315 261

Pročitajte slijedeće