Pretprodaja ulaznica za prestavu Muškarci.hr potražite kod Foto Revije - Užarska 28- Rijeka

Ulaznice za Muškarci.hr, 21.04.2017 od 20:00 u Dom kulture Čavle

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 03.03.2017.
  • Pretprodaja ulaznica za prestavu Muškarci.hr potražite kod  Foto Revije -  Užarska 28- Rijeka

Nakon velikog uspjeha predstave žena.com, producent predstave Roman Šušković Stipanović publici je u Domu kulture Čavle obećao premijeru gostovanja nove hit predstave Muškarci.hr i to kao odgovor njima - ženama!

Maestralna glumačka družina koju čine Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić (Andrej Dojkić) i Amar Bukvić (Živko Anočić) nasmijati će vas do suza.

Evo što poručuju:

Uznemireni predstavom 5žena.com, a pozivajući se na Zakon o ravnopravnosti spolova: Zabranjeno je javno prikazivanje i predstavljanje muškaraca na uvredljiv, omalovažavajući ili ponižavajući način, smatramo svojom obavezom predstavom Muškarci.hr odgovoriti na uvrede iz predstave 5žena.com i reći pravu istinu o ženama, ali prije svega o nama samima i to činimo: realno, logično, objektivno i argumentirano, jer nama nije strano biti samokritičnima.

Dolaskom na predstavu Muškarci.hr, bez obzira kojeg ste spola, pokazujete da zagovarate ravnopravnost spolova i uvažavate razlike između muškaraca i žena koje naše živote čine dinamičnima i lijepima.

Nama muškarcima kod žena je važna samo jedna stvar - ljubav.

Muškarci.hr

 

Više informacija : 
Foto Revija d.o.o Užarska 28- Rijeka 
Radno vrijeme 08 -17
T. 051 315 261