Milošević i Gulan na SP u Rusiji

Boks

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 16.11.2016.
  • Milošević i Gulan na SP u Rusiji
  • Milošević i Gulan na SP u Rusiji
  • Milošević i Gulan na SP u Rusiji

 

Hrvatska boksačka reprezentacija - seniori nalazi se u ruskom St. Petersburgu gdje je na rasporedu pa sve do 27. studenog Svjetsko prvenstvo. Petrograd će tako biti domaćin ovogodišnjih borbi najboljih boksača na planetu rođenih 1998. i 1999. godine.

 

Dok lijepu našu predstavljat će rekordnih 8 boksača, 56 kg Marko Križanović, 60 kg Martin Gulan, 64 kg Petar Cetinić, 69 kg Ivan Šegrt,75 kg Matej Uremović, 81 kg Leo Cvetković, 91 kg Marijan Brnić i 91+kg Lucijano Ćosić. Uz njih su i treneri Zoran Kralj te Edi Milošević . Ipak moramo izdvojiti Zadranine iz BK Zlatna rukavica, Martin Gulan i trener Edi Milošević koji su se vrlo dugo pripremali za ovo veliko natjecanje.

 

"U svaku borbu idem sa željom da pobijedim. Rusiju i ovo prvenstvo vidim kao svoju veliku priliku za napraviti još veći iskorak u karijeri. U dobroj sam formi, ne bojim se nikoga i ako me i ždrijeb malo posluži bilo bi lijepo kući se vratiti s odličjem" izjavio je Martin Gulan samo 2 dana prije ulaska u ring.

 

"Želim vidjeti gdje smo i što smo napravili u pripremnom periodu. Nije bilo lako meni i Martinu ali smo uspjeli na kraju odraditi sve što smo i zacrtali. Vjerujem da će se to i vidjeti na ovom natjecanju i da će Martin u ringu to i pokazati. Martinu ne stavljam nikakvo breme pritiska, u boksu su prognoze nezahvalne ali stvarno smo optimisti". zaključio je press konferenciju za domaće medije Trener Edi Milošević

 

Za kraj spomenimo kako ždrijeb  na  rasporedu je već  sutra  zatim odmah nakon njega počinju  borbe.

Pročitajte slijedeće

Stipe Miočić stigao u Zagreb

Stipe Miočić stigao u Zagreb

Priliku za druženjem s prvakom možete iskoristiti danas od 18 sati kada će Stipe u Top Sport prodavaonici, unutar Reebok Fight Shop kornera u zagrebačkom Avenue Mallu,biti na raspolaganju svima .