Opatija domaćin Konferencije Economics of Digital Transformations

Više o Konferenciji možete saznati na sljedećem linku : www.edt-conference.com

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 01.05.2018.
  • Opatija  domaćin Konferencije Economics of Digital Transformations

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci sa svojim domaćim i inozemnim partnerima organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju Economics of Digital Transformations (EDT) DIGITOMICS, koja će se održati od 2. do 4. svibnja ove godine u Opatiji, Hotel Ambasador. Pozivamo vas na otvorenje Konferencije, 3. svibnja s početkom u 9.15 sati.

Konferencija je organizirana pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Cilj Konferencije je prikazati rezultate istraživanja eminentnih međunarodnih i domaćih istraživača s naglaskom na prilike kao i probleme do kojih dolazi zbog naglog razvoja digitalnih tehnologija te sve većeg upliva digitalizacije u ekonomske procese.

Konferencija nije posvećena samo znanstvenoj javnosti. U vrijeme konferencije održat će se niz okruglih stolova o učincima digitalizacije na monetarni sustav, fiskalni sustav te lokalni ekonomski razvoj. Stoga će na konferenciji prisustvovati, pogotovo na okruglim stolovima, i predstavnici važnih domaćih institucija i šira društvena zajednica.

Pročitajte slijedeće

Kako najbolje  prezentirati projekt

Kako najbolje prezentirati projekt

Osim na pozornici, tehnike javnog govora su također korisne i izvan pozornice. Mogućnost samouvjerenog govora o vlastitom poslu/projektu recimo tijekom intervjua predstavlja razliku između dobrih i izvanrednih pojedinaca.