Održavanje fokusa i produktivnosti kada radite posao od kuće

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 25.01.2017.
  • Održavanje fokusa i produktivnosti kada radite posao  od kuće

Održavanje fokusa i produktivnosti kada radite posao od kuće nije baš uvijek lagan , zato vam donosimo par savjeta gdje vjerujemo da će vrlo uspješno usmjerit svoju pažnju na poslovni uspjeh od kuče .

* Kreirajte kutak za rad
Da biste bili produktivni, morate imati prije svega prostor koji je namenjen isključivo za Vaš posao . Zatim odvojite radni stol u jedan dio sobe te ga primijenite za samo u poslovne svrhe. No, ponašajte se prema o prostoru kao prema firmi u koju svakodnevno idu oni koji ne rade od kuće. Ponesite sve što vam je potrebno dok radite tako ćete spriječiti gubitak vremena i koncentracije u slučaju da svaki tren trebate se ustati.


* Iskoristite tehnologiju za održavanje produktivnost
Isprobajte neke od pametnih aplikacija . Dok jedan od korisnih prijedloga da kreirate poseban pretraživač koji ćete koristiti samo za posao, te u njemu čuvati web stranice i ostale materijale koji je isključivo u vezi s poslom. Napravite si listu zadataka, te ih poredajte ih po važnosti zatim procijenite koliko vremena vam je potrebno da obavite svaki od tih zadataka. Tako ćete moći pratiti da li napredujete dovoljno i kako da eventualno regulirate svoj radni dan da biste na kraju imali kvalitetne rezultate.


*Usredotočite se na nagradu
Svako ima dobre i loše periode, produktivnije i manje produktivne , nemojte brinuti ako osjetite da nakon ručka sve o čemu razmišljate je kako da dremnete. Međutim, kako vas posao čeka i ne bi valjalo da ga odlažete, motivirajte sami sebe krajnjim ishodom. Vaša nagrada Neka bude nešto čemu ćete se veseliti i zbog čega ćete željeti da što prije završite posao na kojem radite.

Pročitajte slijedeće