Kako do više novca

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 24.07.2017.
  • Kako do   više novca

Svaka osoba kao radnik posjeduje određene poslovne navike koje se između ostaloga mogu odraziti na njezine poslovne sposobnosti i potencijale. Takve navike osobu sputavaju da zaradi onoliko novca koliko je sposobna zaraditi. Kako bi prepoznali takve loše navike, te ih se na vrijeme riješili i zaradili veću količinu novca, u nastavku vam donosimo par načina. Nikada ne smijete biti škrti! Kako prema sebi, tako niti prema drugima. Koliko novaca ćete, na koga i na što potrošiti, zapravo ovisi isključivo o vašem emocionalnom stanju. Iz tog je razloga vrlo važno dobro voditi računa kada i kako trošite svoj novac. Ne razmišljajte o štednji, kao niti o tome da si sada nešto ne možete priuštiti. Priuštite si sve što je trenutno u vašim mogućnostima, kako si ne bi stvarali mentalnu blokadu, te kako bi otvorili put za veću količinu novca koja vam je potrebna.

Onoliko novaca koliko ćete davati, toliko novca će vam se i vraćati! Ali, zapamtite da nikada dati novac ne očekujete zauzvrat te da uvijek morate biti zadovoljni s onime što imate. Svatko živi onakvim životom kakav očekuje. Što priželjkujete i očekujete od svog života, to zapravo i dobivate u svome životu. Čim počnete razmišljati kako ostvariti ono što želite, nesvjesno zapravo stvorite blokadu, koja vam onemogućuje ostvarenje očekivanoga. Ono što će vam sigurno pomoći ostvariti  željeno je da svakodnevno meditirate te da prilikom meditacije, razmislite koliko ste spremni dobiti. Tako ćete pojačati vizualizaciju te će vaš um početi vjerovati u nešto novo, ono što želite i ono što vam treba.
Uvijek iskoristite sve svoje potencijale i prednosti, kako bi postigli očekivano. Ako vaša želja da zaradite više novca nije u potpunosti ono što vi želite, vaša prilika da vam se ta želja ostvari, će se u potpunosti izgubiti. Strah je najčešći razlog koji vas sputava u ostvarenju vaših snova i želja. Strah je najjača blokada za svakog čovjeka. Ponekad je čak potrebno da uložite novac, kako bi se vaši prihodi povećali.

Pročitajte slijedeće

Kako si  napisati  otkazno pismo

Kako si napisati otkazno pismo

Promjena posla je veoma važna odluka koja Vam nekada može omogućiti dalji razvoj karijere. Međutim, dobro razmislite da li je u Vašem slučaju tako. Koji su dobri razlozi za promjenu posla?