ZAJEDNO ZA DOMINIKOV OSMIJEH!

Član udruge invalida grada Crikvenice

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 05.12.2016.
  • ZAJEDNO ZA DOMINIKOV OSMIJEH!

Dominik Bosanac, rođen je 22.6.2000. godine s dijagnozom CEREBRALNA PARALIZA – TETRAPAREZA, sa 100% oštećenje motorike, nažalost vezan je za kolica, te mu je potrebna kompletna briga i njega . Budući da je operirao kuk već nekoliko puta kod nas u Hrvatskoj ali nažalost bezuspješno te mu se stanje pogoršalo. Roditelji su pronašli kliniku Shriners Hospitals for Children – PHL ext. 4140, 3551 N. Broad Street, Philadelphia, PA 19140 koja vrši vrlo uspješne operacije ortopedskih problema. No,
Roditelji u klinku su već poslali svu potrebnu zdravstvenu dokumentaciju gdje su im rekli da da postoji velika mogućnost uspješne operacije ali prije svega boljim učinkom nego u Hrvatskoj.

 

OVIM PUTEM VAS MOLE RODITELJI MALOG DOMINIKA SVI KOJI ŽELE SUDJELOVATI I POMOĆI OKO SAKUPLJANJA SREDSTAVA ZA TRENUTNO I BUDUĆE LIJEČENJE, TROŠKOVA PUTOVANJA I BORAVKA, REHABILITACIJE ZATIM ORTOPEDSKIH POMAGALA KOJA SU NEOPHODNA ZA BOLJI I KVALITETNIJI ŽIVOT DOMINIKA.

 

Sredstva možete donirati putem žiro računa za posebne namjene, otvorenog u Erste & Steiermärkische Bank d.d. Crikvenica.
IBAN: HR 1924020063103155010
Unaprijed vam se od sveg srca zahvaljuju!
Mama Diana Bosanac i tata Slobodan Bosanac