Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska 20. siječnja u Požegi.

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 05.01.2017.
  • Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska 20. siječnja u Požegi.

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska 20. siječnja kreće u petu, jubilarnu sezonu iz Požege. Sportsko-edukativni projekt održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i podrškom Središnjeg državnog ureda za šport zajedničkim treninzima diljem Hrvatske aktivira građane i motivira ih na zdraviji život.
Prvi trening nove sezone, koji se održava u suradnji s Gradom Požegom i Sportskim objektima Požega, održat će se u požeškoj dvorani Tomislav Pirc, u petak 20. siječnja s početkom od 13:30 sati. Program će voditi Renata Sopek, dok će sam trening voditi Ivan Antunović.

 

Dok Aktivna Hrvatska nacionalni je projekt nastao kao odgovor na zabrinjavajuće statistike koje pokazuju kako postajemo sve nezdravija nacija koja se sve manje kreće. Naročito zabrinjava podatak da je čak 92% mladih tjelesno neaktivno. Upravo to Aktivna Hrvatska nastoji promijeniti, te organiziranjem zabavnih i edukativnih zajedničkih treninga potaknuti građane na redovito bavljenje sportom i time promijeniti sliku Hrvatske nabolje.

 

 

Za vježbanje u Požegi možete se prijaviti putem službene web stranice projekta : http://www.aktivnahrvatska.hr 

 

Pročitajte slijedeće