Maškarani tanci va Kostrene 2017.

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 24.12.2016.
  • Maškarani tanci va Kostrene 2017.

od 14. siječnja do 18. veljače 2017. (šest mesopusnih subota) od 21:30 do 4:00 sata u dvorani Narodne čitaonice Sveta Lucija u Kostreni, održavat će se maškarani tanci uz grupu Venus iz Kraljevice.

Ako spadate u ljude dobre volje željne zabave i maškaranog karnevala, ovim putem Vas pozivaju i izražavaju svoju volju, želju i čast da budu Vaši domaćini. Te se nadaju da ćete svojim dolaskom uveličati maškarana događanja te da se uz pokoje piće i ples svi zajedno zabaviti do ranih jutarnjih sati. Jer, maškare su oduvijek mjerilo za dobru feštu.

Dok Maškare i ostale posjetitelje očekuje raznovrsna ugostiteljska ponuda po pristupačnim cijenama, tombola, no, nagrađivat će se najbolja pojedinačna i najbolja grupna maska. Organizirane maškarane grupe mogu se unaprijed najaviti i rezervirati svoj stol(ove) na broj telefona 098/906-4713. Špažićari će u znak dobrodošlice kao pravi domaćini organizirane maškarane grupe (od minimalno 10 ljudi, unaprijed najavljene) počastiti tradicionalnom mesopusnom hranom kupusom, kobasicama te domaćim fritulama i kroštulim).