Božićni kamion jučer prošao kroz Rijeku

Piše: Ida Serdarević | Objavljeno: 20.12.2016.
  • Božićni kamion  jučer prošao kroz Rijeku

Coca-Cola Hrvatska u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem organizirala je i ove godine božićni kamion koji će tijekom 12 mjeseca obići cijelu lijepu našu humanitarnog karaktera radi prikupljanja donacija za potrebite. Nakon Zagreba, Varaždina, Zadra, Splita i Pule, jučer je prošao kroz grad koji teče , šireći tako blagdanski ugođaj .

 

 

„Ovim projektom Coca-Cola, kao tvrtka koja aktivno sudjeluje u pomaganju lokalnim zajednicama, želi potaknuti i druge da se uključe u humanitarno djelovanje. Iznimno nam je drago da ćemo ovim vrijednim projektom usrećiti mnoge i tako čaroliju blagdanskoga darivanja prenijeti na naše sugrađane kojima to najviše treba“ kazala je za glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, Maria Anargyrou-Nikolić.

 

 

„U našem društvu živi puno ljudi kojima je potrebna pomoć i Hrvatski Crveni križ toga je svjestan tijekom cijele godine. Ipak, blagdansko vrijeme idealna je prilika da se prisjetimo svi njih koji žive u težim uvjetima od nas. Zahvaljujemo našem dugogodišnjem partneru Coca-Coli na akciji koju je organizirala te pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže“, zaključio je Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa

Pročitajte slijedeće