Izložbe mladih autora u Pizzeriji Podroom, Viškovo

Vlasnici pozivaju sve afirmirane i neafirmirane umjetnike da im se slobodno jave ako su zainteresirani za izložbu svojih autorskih radova

Piše: Ana Tomšić Blažan | Objavljeno: 21.04.2017.
  • Izložbe mladih autora u Pizzeriji Podroom, Viškovo
  • Izložbe mladih autora u Pizzeriji Podroom, Viškovo
  • Izložbe mladih autora u Pizzeriji Podroom, Viškovo

U sklopu VTC trgovačkog centra Viškovo, smjestila se Pizzeria Podroom koja osim vrhunske pizze posjetiocima pruža rustikalan ambijent koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Vlasnici  Sloven Majstorović i Josip Marić mladi su ljudi koji vole, cijene i poštuju kulturu. Stoga su pokrenuli inicijativu promicanja mladih i prosperitetnih umjetnika na području grada Rijeke i općine Viškovo, tako da se Pizzeria odnedavno pretvorila i u izložbeni prostor. Do sada su ugostili mnoga poznata imena poput Kristine Majerhold, magistre likovne pedagogije koja se predstavila s prekrasnim slikama zavičaja u akril akvarel tehnici te svestrana umjetnica Ivanka Bušljeta koja je kroz slike, keramiku i ostale umjetničke predmete dočarala duh stare Rijeke.

U tijeku je izložba mladog umjetnika iz Rijeke Morena Matkovića, koji se skriva pod pseudonimom Dark Indigo. Njegova ljubav prema fotografiji, filmu, mračnoj estetici i generalno malo drugačiji pogled na svijet i ljude vidljivi su iz svakog njegovog rada. Za sebe kaže da je straight edge, gamer prije svega, ljubitelj tradicionalne i one modernije Japanske kulture. Digital artist, specijaliziran u fotomanipulaciji, gitarista i ponekad pisac tamnih rečenica, filmofil i ljubitelj dobre glazbe.
I više nego interesantan autor za posjetu Podroomu i uživanju u njegovim nesvakidašnjim radovima!

Vlasnici pozivaju sve afirmirane i neafirmirane umjetnike da im se slobodno jave ako su zainteresirani za izložbu svojih autorskih radova. Kontaktirati ih možete na broj: 051/620-905 ili putem njihove službene Facebook stranice: facebook.com/pizzeria.podroom/