15 razloga zašto doći na Tabor Film Festival

onosimo vam 15 razloga zašto doći na 15. Tabor Film Festival, koji će se održati od 6. do 9. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću.

Piše: Karlo Mjeda | Objavljeno: 23.06.2017.
  • 15 razloga zašto doći na Tabor Film Festival

1. Više od 200 filmova - ljubitelji filma, a posebice onih kratkometražnih garantirano dolaze na svoje. Ove godine dvije svjetske premijere : dokumentarac "Lovačka sreća"  Maje Alibegović i eksperimentalni film "Tutasputa"  Ane Paške.

2. Preko 30 glazbenih izvođača, live actova i DJ-eva na čak 5 pozornica. - Urban & 4, Let 3, My Baby, Kries, Matija svira Arsena, Jimmy Stanić & Sexy Boys, M.O.RT. i mnogi drugi.

3. Prekrasni srednjovjekovni dvorac Veliki Tabor - dobrodržeći starac živi još od sredine 15. stoljeća.  Jedva čeka da vam ispriča sve svoje tajne.

4. Noć žive publike – nek se čuje glas naroda! Najzabavniji  popratni filmski program u kojem publika svojim manje ili više burnim reakcijama uz pomoć balona, zvečki i drugih rekvizita određuje pobjednika.

5. Grešna Gorica Food& Jazz - dislocirana pozornica u ovom nadaleko poznatom restoranu koji je zadužen za ugostiteljstvo Tabor Film Festivala.  Jazz, fina klopica, domaća kapljica. Može li bolje?

6. Obiteljska atmosfera  i pozitivne vibracije - osjećat ćete se kao kod kuće. Svi oni koji su bili prošle godine znaju to jako dobro. Zato će doći i ove.

7. Kamp s pogledom na zagorske brege - nitko nema kamp kao Tabor Film Festival. Osim što je smješten odmah uz sami dvorac, tamo vas čekaju  piceki, patkice i dva peseka. Rezervacija obavezna.

8. Oldtimer show - Uživajte u limenim ljubimcima iz nekih prošlih vremena! Bit će to sjajna predigra  u suradnji  s Hrvatskim oldtimer savezom za skorašnje otvaranje "Muzeja oldtimera" u Krapini

9. Radionice, predavanja, promocije knjiga, izložbe - naučit ćete  i vidjeti nešto novo, a da je hedonist u  vama i dalje zadovoljan. Od budućnosti obrazovanja , vjerskog dijaloga  preko dj-inga i snimanja dronom do svjetlosnih instalacija i perfomativnih videa. Sve je tu.

10. Dobri domaćini - inicijativa koja podupire mlade kreativce bez primjerene roditeljske skrbi i izbjeglice koje su u Hrvatsku došle bježeći od rata pripremila je bogat program koji uključuje brojne izložbe, filmove, egzotična jela itd. Budi i ti dobar domaćin!

11. Soba za mučenje - sigurno ste bar nekad poželjeli  imati jednu za sebe, ali jeste li ikad slušali koncert u njoj? Naravno da niste. Tabor Film Festival pobrinut će se i za to.

12. Kupanec - kupiš festivalsku i dnevnu ulaznicu i ostvaruješ 50% popusta za Terme Olimia i Tuhelj. Najboljeod svega? Do tamo i nazad te vozi festivalski shuttle.

13. Veronika Mamurluk Korner - nitko ne brine za vaš mamurluk kao Tabor Film Festival uz pomoć mini mljekare Veronika.  Jutarnji glavoboljček nestaje u roku odmah.

14. Najljepša pozornica na svijetu - Sunset stage. Zamislite kad vam svira bend uz zalazak sunca i s pogledom na prekrasne zagorske brege.

15. Sve ovo za samo - 195 kuna u pretprodaji, 240 kuna na ulazu, kamp uključen. Garantirano najbolji omjer cijene i kvalitete. U ponudi su i dnevne karte za one koji ne mogu doći sve dane.

Pročitajte slijedeće